Συνάντηση με τους πολίτες της Αθήνας θα έχει στην Πατησίων ο Παύλος Γερουλάνος την Τετάρτη που μας έρχεται.

Η αυτοδιοικητική παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» δήμου Παύλου Μελά με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον γιατρό Γιώργο Λίλτση, έδωσε στη δημοσιότητα μέσω των social media δήλωση του κ. Νικόλαου Γκελεφέση ο οποίος αναφέρει πως το όνομά του ανακοινώθηκε στο συνδυασμό της απελθούσας παράταξης της διοίκησης χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει.

Τη γνώμη των φίλων του για το αν θα δεχτεί την πρόταση της υποψηφίας Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κατερίνας Νοτοπούλου για να είναι υποψήφιος σύμβουλος στις εκλογές του Μαίου ζητά μέσω Instagram ο Γιώργος Μαυρίδης.

«Με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές στην Αυτοδιοίκηση, πολλοί με ρωτούν τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξει για να ξεφύγει η πόλη από αυτή τη μιζέρια που την διακατέχει τα τελευταία χρόνια» αναφέρει σε άρθρο του ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ιωαννίνων με «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία», Βασίλης Βλέτσας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, πραγματοποίησε αυτοψία σε έργα ασφαλτοστρώσεων που υλοποιεί ο Δήμος Πειραιά σε δρόμους των Καμινίων και της Παλαιάς Κοκκινιάς, στην Δ΄ Δημοτική Κοινότητα.

Συνάντηση εργασίας είχε χθες η Υφυπουργός Εσωτερικών, κ. Μ. Χρυσοβελώνη, με τον Ειδικό Γραμματέα Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας κ. Ε. Νικολαΐδη και την Σύμβουλό του κ. Ε. Καλημέρη στο Υπουργείο Εσωτερικών. Στο επίκεντρο τέθηκαν θέματα στήριξης της γυναικείας επιχειρηματικότητας στον τομέας της κοινωνικής οικονομίας.

Σοβαρά ερωτήματα, αν δεν πρόκειται για λάθος, προκαλεί απευθείας ανάθεση σε εταιρία που ανήκει σε κολλητό φίλο του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, για την προμήθεια καθισμάτων για το “Συνεδριακό” του Δήμου Βόλου στη Νεάπολη.

Την εκ νέου υποψηφιότητα του Επάρχου Πάρου και Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, Κωνσταντίνου Μπιζά, δίπλα στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Σε μία γόνιμη συζήτηση για τις θέσεις του κόμματος εξελίχθηκε η παρουσίαση υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΜέΡΑ25 στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Ο κομβικός ρόλος των Περιφερειών στην εθνική ανάπτυξη των χωρών της Ευρώπης βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης κατά τη συνάντηση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Γενικό Γραμματέα του Συμβουλίου Δήμων και Περιφερειών της Ευρώπης Φρεντερίκ Βαλιέ, ο οποίος επισκέφθηκε την Ελλάδα.

  1. Popular
  2. Trending

Calender

« March 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
No Internet Connection