Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό “Open Beyond TV” και τους δημοσιογράφους, Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Γιάννη Σαραντάκο έδωσε ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης.

Επίσκεψη στις Διευθύνσεις Εκλογών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΥΠΕΣ πραγματοποίησε το μεσημέρι, ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης.

Υπό την προεδρία του Υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.

«Η ΝΔ θα κληθεί να ψηφίσει τις νομοθετικές ρυθμίσεις που θα φέρει η κυβέρνηση και όχι το αντίστροφο, όπως έγινε και με τις συντάξεις», τόνισε ο Αλέξης Χαρίτσης, για τις πρόσφατες εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για το αφορολόγητο.

Τις ευχές του για καλό Πάσχα στέλνει με μια κάρτα ο υπουργός εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης.

Την τελική της εισήγηση για την άσκηση του δικαιώματος του εκλέγειν των εκτός Επικρατείας Ελλήνων εκλογέων κατέθεσε χθες στον Υπουργό Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, η αρμόδια επιτροπή, στην οποία μετείχαν ειδικοί επιστήμονες και εμπειρογνώμονες στους τομείς της νομικής και της πολιτικής επιστήμης, καθώς και τα αρμόδια επιτελικά στελέχη των υπουργείων Εσωτερικών και Εξωτερικών, υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΕΣ, κ. Κ. Πουλάκη.

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, έδωσε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «Open Beyond TV» και τους δημοσιογράφους, Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Γιάννη Σαραντάκο.

O υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης βρίσκεται, σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου, από την πρώτη στιγμή, σε ανοιχτή γραμμή με τον περιφερειάρχη Κρήτης, τους δημάρχους των περιοχών που χτυπήθηκαν από την κακοκαιρία και το γ.γ. Πολιτικής Προστασίας.

Σε λειτουργία τέθηκε η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα με τις χρηματοδοτήσεις του Ειδικού Χρηματοδοτικού Προγράμματος για τους Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, «ΦιλόΔημος», με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση.

Μιλώντας στο κατάμεστο αμφιθέατρο «Αλ. Κουμουνδούρος», στο Διοικητήριο της Καλαμάτας, ο Υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι σήμερα, μια ανάσα πριν από τις Ευρωεκλογές και μερικούς μήνες πριν από τις Εθνικές εκλογές, βρισκόμαστε μπροστά σε ένα συγκεκριμένο πολιτικό περιβάλλον που θέτει κρίσιμα διακυβεύματα και ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν:

  1. Popular
  2. Trending

Calender

« July 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
No Internet Connection